Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το πόσιμο κολαγόνο
Το Collagen Pro-Active είναι ό,τι πιο καινοτόμο υπάρχει στην επιστήμη του κολλαγόνου καθώς είναι το μοναδικό κολλαγόνο σε πεπτίδια που είναι εμπλουτισμένο με μαγνήσιο, πυρίτιο και το μισό σύμπλεγμα της βιταμίνης Β.
21 Μαΐου 2013
Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το πόσιμο κολαγόνο
 
Η λαϊκή ρήση «πάνω από όλα υγεία» είναι σοφή - αποδεδειγμένα - και πάνω σε αυτήν την αυτήν βασίζεται και η φιλοσοφία του Collagen Pro-Active το οποίο εξασφαλίζει τη σωστή λειτουργία του οργανισμού μας ώστε να εξασφαλίζουμε λαμπερή ομορφιά.
Το κολλαγόνο αναγνωρίζεται από την ιατρική και επιστημονική κοινότητα ως βασικό στοιχείο στις ιδιότητες αναδόμησης των περισσότερων ιστών του σώματος και ιδιαίτερα για την αφθονία του σε όλους τους ιστούς των συνδέσμων.

Τα πεπτίδια του πόσιμου κολλαγόνου έχουν ιδιότητες που επιδρούν θετικά στην ανάπτυξη των ινοβλαστών, βελτιώνοντας την υγρασία, την απαλότητα και την ελαστικότητα του δέρματος, ενώ δυναμώνουν νύχια και μαλλιά.
Οι μοναδικές φυσικές ιδιότητες των ινών κολλαγόνου, παρέχουν δομική ακεραιότητα στο δέρμα, σχηματίζονταςένα πυκνό δίκτυο σε όλο το δέρμα. Η βασική λειτουργία αυτού του δικτύου είναι η παροχή δομικής υποστήριξης στην επιδερμίδα. Σε συνδυασμό με την ελαστίνη, το κολλαγόνο σχηματίζει μία εξωκυττάρια ουσία, η οποία παρέχει στην επιδερμίδα ορθή δομή, ελαστικότητα και σύσφιξη.

Επίσης, το υγρό πόσιμο κολλαγόνο είναι ό,τι καλύτερο για τις αρθρώσεις και τα οστά καθώς:
-Βοηθά στην ανάπλαση του χόνδρου
-Λιπαίνει με φυσικό τρόπο τις αρθρώσεις
-Μειώνει τον πόνο και τις φλεγμονές των αρθρώσεων
-Μειώνει τη δυσκαψία των αρθρώσεων
-Αποτελεί πρωταρχικό δομικό στοιχείο των γερών αρθρώσεων και οστών
-Κάνει καλό στους συνδέσμους
-Βοηθάει το κυκλοφορικό

Επομένως το καθιστά απαραίτητο σύμμαχο για επαγγελματίες και μη αθλητές. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι το Collagen Pro-Active αποτελούσε βασικό συμπλήρωμα διατροφής για πολλά μέλη της Team GB (Ολυμπιακή Ομάδα Στίβου της Μεγάλης Βρετανίας). Αλλά και στη χώρα μας, κορυφαίοι αθλητές, όπως οι Iron Mike Ζαμπίδης, Αντώνης Πετρόπουλος, Βασίλης Τσιάρτας, Βαγγέλης Σκλάβος, Σόφη Πασχάλη και πολλοί άλλοι, έχουν εντάξει στην καθημερινοτητά τους το Collagen Pro-Active, θεωρώντας το αναπόσπαστο τμήμα της διατροφής τους.

Επιπλέον, το Collagen Pro-Active
-Μειώνει την τριχόπτωση
-Καταπολεμά την ουλίτιδα
και
-Συμβάλλει στην αντιμετώπιση δερματικών παθήσεων και ψωρίασης

Βρείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες για το Collagen Pro-Active