ΟΜΟΡΦΙΑ

Οι πιο συνηθισμένες παγίδες ομορφιάς και πώς να τις αποφύγεις

Οι πιο συνηθισμένες παγίδες ομορφιάς και πώς να τις αποφύγεις
Προσοχή στα έξι μεγαλύτερα λάθη που κάνουν οι νύφες στην προσπάθειά τους να είναι όσο πιο όμορφες γίνεται.
11 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017, ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΟΛΓΑ,ΦΩΤΟ: JUDY PAK
Οι παγίδες σε χτένισμα και μακιγιάζ

Αναρίθμητες οι επιλογές αλλά μία και μόνη η ημέρα που θα είσαι νύφη. Το νυφικό σου look πρέπει να είναι κοντά σε σένα και να μην γίνεις αγνώριστη σε καμμιά περίπτωση.

 

1. Έντονο κραγιόν
Λέμε ναι σε ένα λαμπερό κραγιόν αλλά αν δεν είσαι ο τύπος γυναίκας που φοράει συνήθως τολμηρό κι έντονο χρώμα, η ημέρα του γάμου σου δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να το δοκιμάσεις για πρώτη φορά. Ιδανικά, πρέπει να είσαι ο εαυτός σου στην πιο εντυπωσιακή εκδοχή του.

2. Μεταλλικές σκιές
Γκλίτερ και λάμψεις στο μακιγιάζ ταιριάζουν στο μπάτσελορ πάρτι, αλλά είναι υπερβολικές και λάθος για γαμήλιο look. Καλύτερα να δοκιμάσεις σκιές ματιών με μια διακριτική σατινέ υφή ή ματ.

 

3. Πολύ ψεύτικες βλεφαρίδες
Σκέφτεσαι να κάνεις τη διαφορά με έξτρα σέξι βλέμμα; Όπως και στα μαλλιά τα extensions, έτσι και οι τεχνητές βλεφαρίδες, πρέπει να δείχνουν όσον το δυνατόν πιο φυσικές και να έχουν καλύτερα τοποθετηθεί από επαγγελματία μακιγιέρ.


4. Υπερβολική κάλυψη
Μερικές φορές το less is more ισχύει με το παραπάνω και δεν θα μπορούσε να είναι πιο ταιριαστό απ’ ότι στην περίπτωση του concealer. Όχι μόνο η πλούσια στρώση δεν θα καλύψει ατέλειες αλλά θα τονίσει ρυτίδες που δεν είχες προσέξει πως είχες. Επίσης, δεν πρέπει να είναι πολύ ανοιχτόχρωμο γιατί οι μαύροι κύκλοι υπάρχει κίνδυνος να πάρουν μια γκριζωπή χροιά.

 

5. Κοκαλωμένα μαλλιά
Καμιά γυναίκα δεν θέλει κολλώδη κοκαλωμένα μαλλιά, που να μην έχουν φυσική όψη και κίνηση. Πόσο μάλλον μια νύφη. Αν οι μπούκλες δεν "κρατάνε" στα μαλλιά σου κι ο περίτεχνος κότσος που σου αρέσει, δεν πρόκειται να σταθεί στο ύψος του χωρίς ένα μπουκάλι λακ, τότε καλύτερα να βρεις ένα στιλ που θα διατηρηθεί χωρίς να χρειάζεται υπερβολική ποσότητα προιόντος.


6. Βαρύ χτένισμα
Τα updos όσο πιο περίτεχνα, τόσο πιο εντυπωσιακά. Αλλά εάν έχεις πλούσια μαλλιά, μπορούν να σε κουράσουν λόγω βάρους. Φρόντισε να κάνεις δοκιμαστικά το χτένισμα και να το κρατήσεις για όσες ώρες κρατάει ο γάμος για να βεβαιωθείς ότι ο λαιμός σου έχει την απαραίτητη αντοχή.

 

  

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

EΠIΛΟΓΕΣ DECOΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

PINTEREST