ΜΟΥΣΙΚΗ

Ed Sheeran: Ο βασιλιάς των πρώτων χορών ερμηνεύει το Chasing Cars

Παρακαλώ περιμένετε...
Το ότι ο Ed Sheeran έγινε για ακόμα μια φορά wedding crasher δεν μας παραξένεψε. Το ότι ερμήνευσε όμως, τόσο μοναδικά το «Chasing Cars» των Snow Patrol, μας εντυπωσίασε.
02 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016, ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΟΛΓΑ, ΦΩΤΟ: NBC
Ed Sheeran 2

Σίγουρα το να έχεις τον κιθαρίστα των Snow Patrol, τον Johnny McDaid αδελφό, έχει τα πλεονεκτήματά του ακόμη κι όταν παντρεύεσαι. Και εννοούμε το να έρχεται ο φίλος του αδελφού σου, Ed Sheeran καλεσμένος στο γάμο σου.
 
Την Κυριακή, η Brid McDaid, παντρεύτηκε στο Beech Hill Country House Hotel στη Βόρεια Ιρλανδία. Για τον πρώτο χορό οι τυχεροί νεόνυμφοι είχαν μια live ερμηνεία του τραγουδιού «Chasing Cars», από τον Ed Sheeran -και τον αδελφό της φυσικά στην κιθάρα. Επί τη ευκαιρία και επειδή η γαμήλια μπάντα Rubix χρειαζόταν μπασίστα και κιθαρίστα, ένωσε τις δυνάμεις της με τον Ed Sheeran και τον Johnny McDaid επί σκηνής. Ακολούθησαν και άλλα μουσικά κομμάτια που ενθουσίασαν τους καλεσμένους για 30 λεπτά.

Να αναφέρουμε εδώ πώς ο Sheeran, είναι επίσημα ο βασιλιάς των πρώτων χορών. Το «Thinking Out Loud» είναι το πιο δημοφιλές τραγούδι στην κατηγορία αυτή, εδώ και δύο χρόνια συνεχώς.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

EΠIΛΟΓΕΣ DECOΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

PINTEREST