ΤΑΞΙΔΙ ΜΕΛΙΤΟΣ

Είστε ζευγάρι για all inclusive διακοπές;

Είστε ζευγάρι για all inclusive διακοπές;
Το ταξίδι του μέλιτος από μόνο του είναι μια ευχάριστη διαδικασία, αλλά όπως πάντα στις λεπτομέρειες κρίνεται η επιτυχία. Πριν κλείσετε, σκεφτείτε το είδος των διακοπών που σας ταιριάζουν
07 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016, ΑΝΝΙΩ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ

 3 βασικά στοιχεία που θα πρέπει να σκεφτείτε για το αν θα κλείσετε all inclusive διακοπές ή όχι.
 
 *Προϋπολογισμός
Αρχικά μπορεί να φαντάζει μια ακριβή επιλογή το all inclusive θέρετρο αλλά σκέψου ότι όλα είναι μέσα σε αυτό το ποσό: το φαγητό, τα γλυκά, τα ποτά… Αν πάλι θέλετε κάτι λιγότερο περιοριστικό, τσεκάρετε το πόσο ακριβή είναι η περιοχή - από τα καταλύματα μέχρι τα εστιατόρια – για να καταλήξετε σε αυτό που σας συμφέρει πιο πολύ.       
 
*Προσωπικότητα
Υπάρχουν άνθρωποι που βαριούνται τη ρουτίνα. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν αντέχουν τους ανθρώπους. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν αντέχουν την αναμονή στις ουρές. Αν είστε ένας τέτοιος άνθρωπος ΜΗΝ πάτε σε all inclusive. Εκεί θα συναντάτε τους ίδιους ανθρώπους και θα υπάρχει μια κάποια αναμονή στους μπουφέδες. Ειδικότερα αν είστε άνθρωποι της περιπέτειας και των «ψαγμένων» σημείων μιας πόλης, αποφύγετε το all inclusive. Αντίθετα, αν προτιμάτε την ευκολία και τη σιγουριά είναι η ιδανική επιλογή!
 
*Τύπος ταξιδιού       
Θεωρητικά, αν πάτε για λίγες μέρες και σχεδόν αμέσως μετά το γάμο ίσως να είναι προτιμότερο να επιλέξετε ένα all inclusive θέρετρο να σας προσφέρει την ηρεμία και την ξεκούραση που αναζητάτε χωρίς να πρέπει για ακόμη μια φορά να οργανώσετε το τι, το πώς και το που. Όλα θα είναι έτοιμα και εσείς απλά ξαπλωμένοι. Επίσης, έχει σημασία και ο τόπος που θα πάτε. Αν είναι κάποιο εξωτικό νησί η αλήθεια είναι ότι δεν έχετε λόγο να ρισκάρετε ούτε για το κατάλυμα ούτε για την διατροφή σας. Αν πάλι πάτε στο Παρίσι, είναι πραγματικά κρίμα να κλειστείτε μέσα. 
 

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

EΠIΛΟΓΕΣ DECOΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

PINTEREST