ΨΥΧΩ

Παντρεύτηκες; Έχεις, τουλάχιστον, 6 λόγους να νιώθεις τυχερή

Παντρεύτηκες; Έχεις, τουλάχιστον, 6 λόγους να νιώθεις τυχερή
Ο γάμος είναι εκπληκτικός για πολλούς λόγους και εμείς σας έχουμε έξι απ' αυτούς.
25 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015, ΟΛΓΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
7 λόγοι που θα λατρέψετε το να είστε παντρεμένη
Υπάρχουν πολλά περισσότερα για να γιορτάζετε εκτός από το να ξυπνάτε κάθε πρωί δίπλα στο ωραίο του πρόσωπο. Η ψυχολόγος Λώρεν Ναπολιτάνο, μας εξηγεί:
1. Τέρμα το άγχος της οργάνωσης
Ναι, ήταν διασκεδαστικό έως ένα σημείο να συζητάτε καθημερινά τα «του γάμου». Τώρα πια όμως θα μπορείτε να απολαύσετε το χρόνο μαζί, χωρίς το στρες των διαδικασιών.

2. Θα επικεντρωθείτε σε ένα κοινό μέλλον.
Έχετε πια κοινούς στόχους με κάποιον άλλο άνθρωπο. Να μοιραστείτε καθημερινές συνήθειες, τον ελεύθερό σας χρόνο. Την ίδια σας τη ζωή και να κάνετε σχέδια για οικογένεια.

3. Θα αισθανθείτε ένα νέο είδος γαλήνης.
Όταν βγαίνατε ραντεβού, είχατε ίσως αναρωτηθεί για το αν και πότε επιτέλους θα το αποφασίσει. Όταν πια έκλεισε αυτό το θέμα, ίσως να είχατε άγχος με τις γαμήλιες ετοιμασίες. Αλλά μετά από το γάμο, να η ώρα (η πραγματικά καλή) για να απολαύσετε πραγματικά τον σύζυγό σας, χωρίς πολλές-πολλές σκέψεις.

Το να χαράζετε τη δική σας μοναδική διαδρομή καθημερινά, είναι υπέροχο

4. Θα είστε μια οικογένεια.
Αυτό πρέπει να είναι το και μεγαλύτερο όφελος. Όταν είστε παντρεμένοι, είστε πια μια οικογένεια και τα οικογενειακά σας δέντρα σας συνδέονται μεταξύ τους με τον πιο όμορφο τρόπο και ειδικά όταν τα «εμπλουτίσετε».

5. Θα αισθανθείτε μια πρωτόγνωρη αίσθηση ασφάλειας.
Ξέρετε με ποιον θα γιορτάζετε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο μέλλον. Με κάποιον που είναι ενθουσιασμένος επειδή θα  περάσει το μέλλον του μαζί σας. Τον αγαπημένο σας, πλέον τον σύζυγό σας.

6. Θα δημιουργήσετε μαζί νέες παραδόσεις.
Το να χαράζετε τη δική σας μοναδική διαδρομή καθημερινά, είναι υπέροχο. Μπορείτε να δημιουργήσετε και νέες οικογενειακές παραδόσεις αν θέλετε ή να μετακομίσετε σε άλλη πόλη ή στο εξωτερικό. Αρκεί που θα είστε μαζί.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

EΠIΛΟΓΕΣ DECOΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

PINTEREST