ΤΑΞΙΔΙ ΜΕΛΙΤΟΣ

Αεροπορική εταιρία ζήτησε από νύφη ξεχωριστό εισιτήριο για το νυφικό

Αεροπορική εταιρία ζήτησε από νύφη ξεχωριστό εισιτήριο για το νυφικό
Μα, πόσο πιθανό είναι να συμβεί κάτι τέτοιο;
05 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016, ΟΛΓΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
gamos nyfiko eisitirio

Ο Anthony Zeoli, νεαρός δικηγόρος από το Σικάγο που παντρεύτηκε σε κρουαζιερόπλοιο, μας διηγείται μια απίστευτη ιστορία. Η αεροπορική εταιρεία Southwest Airlines δεν μπορούσε να εγγυηθεί την ασφάλεια του νυφικού. Όταν ρωτήθηκε εκπρόσωπός της, με ποιο τρόπο θα φτάσει ανέπαφο στον προορισμό του ζευγαριού, στη Φλόριντα, πρότεινε δύο λύσεις. Η πρώτη, «Διπλώστε το και τοποθετήστε το, στο ντουλάπι για τις χειραποσκευές που βρίσκεται πάνω απ’ τις θέσεις των επιβατών». Η δεύτερη και ακόμα πιο σοκαριστική, «Αγοράστε ένα δεύτερο εισιτήριο ειδικά για το νυφικό».
Ούτε να ακούσουμε δεν θέλαμε την πρώτη, καθώς δεν ξέραμε αν θα υπήρχε ο παραμικρός χώρος για το νυφικό στο μικροσκοπικό ντουλάπι. Οπότε, μας άφηνε δυστυχώς, τη δεύτερη λύση, λέει ο Zeoli «Σας ζητάω μόνο, για κάποιο χώρο στην ντουλάπα των παλτών», είπε ο Zeoli. «Είναι τόσο παράλογο;»
Ταξιδιωτικοί πράκτορες όμως, που ρωτήθηκαν, πάνω σε αυτό το ζήτημα, λένε το εξής. Εξαρτάται πόσο σοσιαλιστικό ή καπιταλιστικό είναι το σύστημα μια εταιρείας και η πολιτική της Southwest, είναι σίγουρα το δεύτερο και το αν θα μπορούσαν να κάνουν μια εξαίρεση για το μελλόνυμφο ζευγάρι, διχάζει.
Ο Zeoli και η σύζυγος του ήταν πάντως πολύ τυχεροί, γιατί τελευταία στιγμή θυμήθηκαν ότι είχαν κάποιο γνωστό που βοήθησε να τους χαρίσουν μια θέση στη γκαρνταρόμπα. Πάλι καλά που δεν ανάγκασαν τη νύφη να ταξιδέψει φορώντας το.
  

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

EΠIΛΟΓΕΣ DECOΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

PINTEREST