ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

4 ξενοδοχεία που προσφέρουν μαθήματα μαγειρικής

  1/9
4 ξενοδοχεία που προσφέρουν μαθήματα μαγειρικής
06 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015, ΑΝΝΙΩ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ
lessons
Four Seasons, Chiang Mai, Ταϊλάνδη
ventana4
ventanas
jakes2
jakes
whitebarn
thewhitebarn
fourseason2
The White Barn Inn, Kennebunkport, Maine, ΑμερικήΑν αγαπάτε τα τοπικά συστατικά της πολιτείας του Μέιν - βατόμουρα, αστακούς, καλαμπόκι, στρείδια, χτένια - μπορείτε να μάθετε να μαγειρεύετε την τοπική κουζίνα σε αυτό το πολυτελές ξενοδοχείο.Jake's hotel, Treasure Beach, Τζαμάικα


Ένα ταξίδι του μέλιτος στην Τζαμάικα είναι πάντα μια καλή επιλογή για να αλλάξετε εικόνες και συνήθειες. Σε αυτό το οικονομικό ξενοδοχείο μπορείτε να παρακολουθήσετε και μαθήματα μαγειρικής και να μάθετε τα μυστικά για τις τοπικές τηγανίτες   saltfish καθώς και για τα διάφορα μείγματα μπαχαρικών.

Las Ventanas, Los Cabos, Μεξικό


Αυτό το θέρετρο στη χερσόνησο Μπάχα φιλοξενεί μία ώρα το Σάββατο το πρωί μαθήματα μαγειρικής, με τη χρήση βοτάνων από τους κήπους του. Αν σας αρέσει και θέλετε κάτι περισσότερο, μπορείτε να παρακολουθήσετε ιδιαίτερα μαθήματα με το σεφ του resort. Αλλά θα πρέπει να είστε πολύ καλοί γιατί ο σεφ θα πρέπει να εγκρίνει τη συμμετοχή σας.


Four Seasons, Chiang Mai, ΤαϊλάνδηΤα μαθήματα εδώ ξεκινούν με μια προαιρετική εκδρομή στην αγορά των τοπικών αγροτών. Κατόπιν, το γκρουπ επιστρέφει στο θέρετρο όπου πραγματοποιούνται μαθήματα για 4 διαφορετικά τοπικά, ταiλανδέζικα πιάτα, όπως kaow soi gai (Τσιάνγκ Μάι κάρυ μανέστρα σούπα πιάτα) και SOM ΤΟΜ (πικάντικη πράσινη σαλάτα παπάγια). Τα μαθήματα κλείνουν με τεχνικές κοψίματος των λαχανικών και ένα εορταστικό γεύμα.
ΕΠΙΛΟΓΕΣ

EΠIΛΟΓΕΣ DECOΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

PINTEREST