ΣΧΕΣΕΙΣ

3 λόγοι για να πει ο άνδρας ναι στο γάμο

3 λόγοι για να πει ο άνδρας ναι στο γάμο
Λένε ότι δύσκολα οι άνδρες αποφασίζουν να κάνουν πρόταση γάμου, αλλά η αλήθεια είναι πως αναζητούν συγκεκριμένα στοιχεία και τότε είναι έτοιμοι για όλα.
13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015

Άνδρες... Μεγάλο κεφάλαιο. Το καλό είναι ότι στην πραγματικότητα είναι προσωπικότητες με πολύ συγκεκριμένα θέλω και με απλό τρόπο προσέγγισης σχέδον σε ό,τι αφορά τις σχέσεις. Έτσι απλά είναι και τα στοιχεία εκείνα που ανα ζητούν σε μια γυναίκα, σε ένα δεσμό για να τους ξυπνήσει το γαμήλιο ένστικτο.
 
*Ομαδικότητα
Είναι γνωστό ότι στους άνδρες αρέσουν τα ομαδικά παιχνίδια. Όταν νιώσουν ότι με τη σύντροφο τους αποτελούν μια καλή "ομάδα" τότε αφήνονται συναισθηματικά και νιώθουν απόλυτη ασφάλεια. Αυτό σημαίνει πως αισθάνεται ότι τον στηρίζεις όταν χρειάζεται, ότι τον συμβουλεύεις στοχευμένα, ότι του βγάζεις τον καλύτερο του εαυτό, ότι μαζί πετυχαίνετε πράγματα και δεν αφήνεις κανέναν να επηρεάσει τη σχέςη σας.
 
*Σημαντικότητα
Είναι κομμάτι της ανδρικής φύσης το αίσθημα της υπεροχής, του αρχηγού. Έχει πολύ μεγάλη σημαςία για εκείνον να ξέρει ότι τον θαυμάζεις, ότι τον βρίςκεις δυναμικό και ότι έχεις ανάγκη την δυναμική του παρουςία για μια ζεςτή αγκαλιά ή για μια κουβέντα γύρω από ένα πρόβλημα σου. Του αρέςει να είναι η προτεραιότητα σου - ακόμη και αν βγαίνεις 3 μέρες την εβδομάδα με τις φίλε σου εχει σημαςία να τον ενημερώςεις από νωρίς "σε πειράζει μωρό μου να βγω σήμερα ή "θες να κάνουμε κάτι μαζί ή να βγω με την Μαίρη". Ακόμη και όταν μειώνεις λεκτικά έναν άνδρα μπορεί να λειτουργήσει πραγματικά αρνητικά στην ψυχολογία του.


Όταν νιώσουν ότι με τη σύντροφο τους αποτελούν μια καλή "ομάδα" τότε αφήνονται συναισθηματικά και νιώθουν απόλυτη ασφάλεια


*Σεξουαλικότητα
Το ερωτικό κομμάτι δεν είναι αμελητέο. Όταν δείχνεις να αδιαφορείς για τη σεξουαλικότητα σου και για τη σεξουαλική υγεία της σχέσης σας τον βάζεις σε σκέψεις για το μέλλον. Οι άνδρες είναι έντονα δραστηριοποιημένα σεξουαλικά όντα και είναι ένας από τους τρόπους τους να εκφράζουν τις επιθυμίες τους. Θέλουν να αισθάνονται ότι η σύντροφος τους απολαμβάνει τον ερωτισμό τους και αναζητά την ερωτική ολοκλήρωση μαζί τους.               
  
                    

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

EΠIΛΟΓΕΣ DECOΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

PINTEREST