ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Δεκαπενθήμερο Korres 2 - 16 Φεβρουαρίου

Δεκαπενθήμερο Korres 2 - 16 Φεβρουαρίου
06 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015

Συνεχίζοντας τα επιτυχημένα αφιερώματά του, το inatural, από τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου και για 2 ολόκληρες εβδομάδες, μας καλεί να ανακαλύψουμε… ξανά την Korres. 

Δείτε αναλυτικά τι σας περιμένει στο inatural και πώς μπορείτε να επωφεληθείτε με super εκπτώσεις και μια κλήρωση έκπληξη.


**Η εταιρεία Korres έχει τεράστια ποικιλία προϊόντων τόσο για τον άντρα όσο και για τη γυναίκα, για πολλές και διαφορετικές ανάγκες. Για να σας βοηθήσουμε τα συγκεντρώσαμε όλα σε μια σελίδα, σωστά κατηγοριοποιημένα. Επισκεφτείτε το Korres Center, όπου θα βρείτε μόνο για αυτή την εβδομάδα όλη τη μάρκα με έκπτωση 35%!

**Αν η παραγγελία σας ξεπεράσει τα 50€, σας επιστρέφουμε άμεσα 5€. Αρκεί να συμπεριλάβετε έστω και ένα προϊόν Korres στις αγορές σας! Χρησιμοποιήστε τον κωδικό KORRES4U κατά το checkout, πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας,για να επωφεληθείτε της έκπτωσης.

**Εφόσον οι αγορές σας αυτό το δεκαπενθήμερο περιλαμβάνουν τη νέα βαφή ARGAN OIL μπαίνετε αυτόματα στην κλήρωση για μια ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ. Η περιποίηση αυτή περιλαμβάνει Βαφή & Styling από εξειδικευμένη Hair Colorist προϊόντα φροντίδας μαλλιών ΚΟΡΡΕΣ (σαμπουάν και μάσκα για βαμμένα μαλλιά).

H τυχερή νικήτρια του διαγωνισμού θα ενημερωθεί τηλεφωνικά στις 17 Φεβρουαρίου.


ΕΠΙΛΟΓΕΣ

EΠIΛΟΓΕΣ DECOΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

PINTEREST