Η τέχνη επί ποδός

  1/5
Η τέχνη επί ποδός
08 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013
Art Matina
Art Matina
Art Matina
Art Matina
Art Matina
Φέτος το καλοκαίρι η Ματίνα Λαμπροπούλου πρωτοτυπεί και ζωγραφίζει σανδάλια και εσπαντρίγιες για τις πιο ξεχωριστές σας εμφανίσεις. ,

Μεικτές τεχνικές ζωγραφικής, φύλλα χρυσού, χαλκού και ασημιού, νότες, χάρτες και πολλά άλλα διαμορφώθουν επιλογές ξεχωριστές και ευκολοφόρετες που μπορούν να συνδυαστούν με μια κλασσική αλλά και με μια alternative εμφάνιση από το πρωί έως το βράδυ αλλά και την ημέρα του γάμου σας - ήδη η σειρά με τα φύλλα χρυσού έχει κερδίσει τις εντυπώσεις.

Την Τετάρτη,  10 Ιουλίου,  είναι η τελευταία μέρα που θα λειτουργήσει το εργαστήριο της - Παύλου Μελά 37, Ηλιούπολη - και για το λόγο αυτό διοργανώνει ένα happening από τις 12 το πρωί έως τις 10 το βράδυ με καφέ, ποτό και χαρούμενες στιγμές!

Η Ματίνα θα προσφέρει  την παραπάνω δερμάτινη τσάντα με φύλλα χρυσού και στην κλήρωση θα συμμετάσχουν όλοι όσοι παρευρεθούν στο event της  (ακόμη και αν δεν  αγοράσουν).

Επισκεφθείτε την σελίδα της στο Facebook και ανακαλύψτε το σχέδιο της αρεσκείας σας.
Άλλωστε,  η Ματίνα  μπορεί να φτιάξει το παπούτσι που επιθυμείτε κομμένο και ραμμένο στο γούστο σας, γιατί η κάθε γυναίκα θέλει αυτό που φοράει να είναι μοναδικό!  


ΕΠΙΛΟΓΕΣ

EΠIΛΟΓΕΣ DECOΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

PINTEREST